London!

Nu har min vardag börjat igen efter några underbara dagar i London. Jag kom dit i fredags och då mötte jag upp Liz i Hammersmith och var i parken med henne, några till nannies och alla barnen. Solen hade varit framme hela dagen och det var väldigt varmt hela eftermiddagen. På kvällen följde Sara med oss ut och vi gick först till lite olika ställen i Fulham och till slut åkte vi till Putney för att gå på Thai Square. Jag hade hur kul som helst hela kvällen. Alla är så trevliga och öppna, och sällskapet var inte helt fel heller.
På lördagen hängde vi i parken hela dagen. Det var nästan 30 grader så vi orkade ändå inte gör något annat. På kvällen satt vi i parken och förfestade, vi blev till slut ett litet gäng med svenska tjejer. Vid tolv åkte vi till Putney igen, men det här gången gick vi på ett annat ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter. Det var också jättekul och vi dansade ända fram tills tre, då vi tog en taxi hem.
På söndagen träffade jag Emelie inne vid Oxford Circus för att käka lunch. Sedan gick vi runt i hela stan och hamnade till slut på en supermysig pub i Notting Hill. Där drack jag jordgubbsöl, det var skitgott! Ska dit igen och dricka öl väldigt snart =)
På kvällen mötte jag upp med Liz och några andra vänner vid Brick Lane och där satt vi ett tag och tog några öl. Vid nio åkte vi till China Town för kvällsmat. Vi var hemma vid tolv och då däckade jag väldigt snabbt.
På måndag morgon sov jag ut. Liz var uppe tidigt och jobbade och jag vaknade lagom till lunch. Vid tre åkt jag till Fulham för att träffa min gamla au pair-familj. Det var en av höjdpunkterna på resan. Jag lekte och busade med barnen i några timmar och vid halv sex åkte vi till en restaurang för att fira Oliver som fyllde fyra år dagen till ära! Efter maten sa jag hejdå till barnen och Catherine och Marc och jag och Sara åkte vidare till Hammersmith för en öl vid vattnet med Liz och gänget.
På tisdagsmorgonen åkte jag hem... Det var en underbar helg i London med massa sol, öl, trevligt umgänge, fest och god mat. Jag längtar verkligen tills jag flyttar dit!

Två dagar kvar!

Snart är jag i London igen!!! Jag längtar så mycket och nu väntar jag bara på att bli helt frisk. Jag har fortfarande hosta, täpt näsa och huvudvärk, men febern är borta! Det är ett steg på vägen så jag ska troligtvis jobba i morgon. Jag jobbar i ett renrum så får inte gå runt och hosta hela tiden, och det är precis vad jag gör nu. Men det är bättre att vara ordentligt sjuk någon gång då och då än att vara lite småsjuk ofta.
I London ska jag inte göra några turistsaker what so ever! Eftersom jag kommer att bo där sen i flera år så känns det lite onödigt. Jag ska istället umgås med kompisar, hälsa på "familjen", festa, hänga i parken, shoppa, dricka Pimm's och bara ta det lugnt! Jag hoppas ockå på att få lite färg eftersom det kommer att vara 25 grader!!! Det kommer att bli legen... wait for it... dary!

Jag tycker synd om mig själv

Klimakteriet?

Det känns som om jag är i klimakteriet. Ena sekunden kokar jag och svettas som en galning och andra sekunden så fryser jag och får värma mig under täcket. Tack och lov är det febern som spökar och inte klimakteriet. Jag har varit sjuk sedan i onsdags och det börjar bli riktigt jobbigt. Jag vaknar på natten av att jag inte kan andas. Jag hostar konstant så min hals rivs upp. Huvudet värker hela tiden. Och jag är skittrött. Jag har redan konstaterat att jag inte kommer kunna jobba i morgon. Dvs om jag inte blir mirakulöst frisk under natten, men som det ser ut nu så finns det inga mirakelkurer. Det är den gamla vanliga vila och drick mycket som får hjälpa mig att bli frisk.
I dag ska vi har vår andra fotbollsträning! Tyvärr så kan jag inte vara med, men jag ska ändå komma dit och se på. Just nu är vi inte så många som tränar, men när sommaren närmar sig tror jag nog att vi kan bli ett lag. Det är roligare om man är fler och då kanske vi kan spela matcher mot killarna. Men nu i början nöjer vi oss med träning, hård träning!

Sjuk

Då har jag lyckats bli sjuk för första gången på väldigt länge. Jag har ont i halsen, hosta, feber, ledvärk och huvudvärk. Jättekul! Därför ligger jag hemma, kollar på hockey och äter godis. Jag blev sjuk i precis lagom tid! Nästa helg ska jag till London och då hade jag inte velat vara sjuk. En annan sak som är bra med att vara sjuk just nu är att det visas en massa hockey på tv så jag har det ändå ganska bra. Till sist med inte minst så är jag sjuk när jag är ledig från jobbet. Det hade varit jobbit att vara hemma från jobbet och se pengarna försvinna.
Jag hoppas att jag mår lite bättre i morgon så jag kan följa med på släktkalas till Ronny och Henrik!

London, here I come!

Sådär, nu är resan till London beställd. Den 21:a maj åker jag dit och stannar i fem dagar. Det ska bli så kul! Jag har saknat London nästan varje dag sedan jag lämnade för nästan ett år sedan. Jag kommer att flytta tillbaka till London i augusti, men jag ska bara på en liten snabbvisit och se om det fortfarande är sig likt. Jag ska nog bo hos Liz och Sofia, två au pair-vänner från den goa tiden. Undra vad jag ska göra och vart jag ska gå? Slug, eller Kings Head som det heter nu, ska besökas. Men vad mer? South Ken kanske... och West End får man inte glömma. Det kommer bli mycket som ska göras under de få dagarna jag är där. Hoppas bara vädret är bra!

Sistaminuten-resa någon?

Näst nästa vecka så jobbar jag inte fredag till söndag och veckan efter så börjar jag inte jobba förrän på torsdagen så då tänkte jag ta tillfället i akt och åka på en liten mini-semester. London lockar mest, men Paris, Barcelona, Milano eller någon annan intressant stad hade heller inte varit fel. Snälla säg att det är någon som vill åka med! Billiga flygresor finns det gott om och boende löser sig alltid. Hade det inte bara varit skönt att komma bort ifrån allt ett tag och bara strosa runt i en ny stad och upptäcka dess smultronställen?
Var inte så förutsägbar ;)

Nattuggla?

Igår fick jag reda på att om tre veckor ska jag börja jobba natt. Alltså ett rullande schema från klockan tio på kvällen till sex på morgonen. Och med rullande schema menar jag nästan alltid jobbar helg, bl.a. midsommarafton, och att jag är ledig mitt i veckan. Två helger i juni har jag lyckats få ledigt, men det är allt. Hur ska jag klara av att vara vaken på natten och sova på dagen? Hela mitt liv kommer att vändag upp och ner. Men jag har försökt att se det positiva i det också. Jag är ledig när alla andra är lediga eftersom jag jobbar när alla andra sover. Jag kan vara med på alla våra fotbollsträningar. Jag får bättre betalt.
Eftersom det bara är fram tills semestern, veckan 28, så kan jag väl stå ut? Det jobbigaste blir bara att hela tiden behöva vända på dygnet. Eller så skiter jag i det! Då kommer jag att vara sjukt pigg när vi är ute och festar. När ni andra vill hem och sova då är jag på min peak. Underbart...

Jag drar

Godmorgon alla morgonpigga!
Min sista arbetsdag för den här veckan är här. Tiden har gått väldigt snabbt den här veckan, tack och lov. I helgen ska jag till Växjö och hälsa på gulliga Josefin. Hon och jag spenderade mesta delen av vår tid tillsammans när vi bodde i London. Att vi borde ca tio minuter från varandra gjorde det hela mycket enklare. Vi upplevde London tillsammans och nu  har vi inte setts på ett väldans långt tag. Det är alltså dags igen! I morgon tar jag tåg och buss till Växjö och stannar där tills på söndag. Det kommer att bli sååå kul!

Sleepy

Onsdag morgon och halva min arbetsvecka har passerat. Jag älskar att bara jobba fyra dagar i veckan.
Idag har jag inte hunnit med så mycket än. Jag har faktiskt bara käkat frukost. Jag somnade inte förrän halv tre igår så jag får lov att ta det lite lugnt nu på morgonen så jag inte är för trött i kväll på jobbet.
Jag tänkte gå ut och springa intervaller idag, men när temperaturen bara stod på sex grader känner jag hellre för att stanna inne och cykla lite på motionscykeln.
Jag har inget speciellt planerat idag förutom att jag ska hjälpa mamma att lägga lakan, det man gör innan man manglar dem, och sen ska jag på möte på jobbet klockan 13.30. Oj, jag insåg precis att det är om tre timmar. Nu måste jag skynda mig att utnyttja den ledig tid jag har idag!
Snart är det sommar!

Träning och utdelning

Idag hade vi vår första fotbollsträning. Det var jag, Malin och Matilda som kickade boll och försökte att skjuta på mål. Det gick faktiskt bättre än väntat, passningarna kom oftast fram! Nästa träning vi har är på söndag klockan 17 och då hoppas vi att det kommer mer folk!
Idag fick jag också post. Det var från en fond där jag sökt stipendium och jag har fått 10 000 kronor av dem till mina studier i London. Nu hoppas jag bara på att de andra jag sökt också ger utdelning. Men nu har jag i alla fall kommit en bit på vägen!

Pepes och Hazienda

Igår var det som sagt premiär för Hazienda. Det har blivit så fint och maten var hur god som helst! Jag kommer skriva mer om det en annan dag, men just nu är jag för bakis... Jag är bakis för att jag, Malin och Anja stack till Pepes. Fy fan vad det var kul! Nog roligaste Pepes någonsin!
Lite bilder från "mellanfesten".
Såhär hopplös är jag idag, och nu ska jag på dansuppvisning. Tack och lov så ska jag inte vara med och dansa, jag kan ju för fan nästan inte ens stå upp rakt...
RSS 2.0