Sommar, sommar och sol!

Äntligen är sommaren här för att hälsa på ett litet tag! Jag njuter så mycket jag kan av det fina vädret. Idag var jag och Marie vid Ydrehall och solade och badade. Efter ett tag gick vi till Morgonbryggan för att ta ett dopp till. Vi badade fyra gånger faktiskt. Det var riktigt skönt! 17 grader tror jag det var, men det var precis lagom när solen stod högt på himlen. Ikväll ska jag hem till Marie och käka. Det blir en liten tjejmiddag, trevligt!
Annars så har vi släktingar från USA på besök i några dagar. De är mycket trevliga.
På midsommar var vi hemma hos mig, det var riktigt lyckat! Alla var så fina i sina kransar och somriga kläder. På midsommar dagen stack vi till Pepes och dansade röven av oss! Det finns ingen bättre musik, Matt Joko är grym!!!

Var är solen?

I natt är den sista natten jag jobbar innan jag är ledig i två dagar. Just nu är jag trött på att jobba natt och det är skönt att jag bra har tre veckor kvar sedan! Jag har fått ett nytt schema så jag jobbar söndag till torsdag hela veckan. Jag är alltså ledig varje helg!
Jag har så sjukt roligt på mitt jobb. Jag har de trevligaste arbetskamraterna och jag skrattar typ hela tiden så fast att det ska bli skönt att sluta så kommer jag att sakna det lite. Min arbetskamrat sa till mig igår att han kommer sakna mig när jag slutar. O,j vad jag blev glad då!
Nu ska jag snart åka till Ängelholm och i kväll ska jag baka två tårtbottnar till jordgubbstårtorna till midsommar.
Tänkte lägga upp en bild på mig, men ingen blev bra... Ska nog gå och ta på lite mascara, jag ska ju faktiskt till "storstaden"!

Tennis!

Idag har jag spelat tennis med min bror och hans kompis Gustav. Gustav har spelat tidigare med både jag och Oscar är nybörjare. Till mi stora förvåning var Oscar grym så det ser lovande ut för turneringen vi ska ha i sommar! Jag upptäckte också att det var enklare att spela på grus and hardcore och jag var inte så dålig ändå.
Annars har jag inte gjort jättemycket idag. Har börjat flytta ut till stugan, men har inte blivit helt klar. Jag tycker inte om att flytta!
På tal om flytta så träffade jag Lillan, Catherines mamma och jag fick se en bild på den nya lilla bebisen, Nicolaj. Han var bedårande och jag såg lite likheter med Willis och Oli. Jag längtar mer och mer tills de kommer!
Mina busiga pojkar!

Helgen i snabb-verision

Idag är det måndag ännu en gång och solen skiner starkare än den brukar! Vilken skön dag! Jag vaknade klockan sju för att köra bilen till Laholm. När jag var hemma klockan nio gick jag och la mig igen och sov ända tills klockan ett. Det var riktigt skönt och behövligt efter en helg med lite sömn och mycket alkohol.
I fredags var jag och tjejerna hemma hos Thewa och förade. Sen gick vi ner till Swensons och fortsatte. Det var en riktigt bra kväll, men jag gick och la mig precis när jag var på min peak och därför vaknade jag otroligt bakis. Jag mådde dåligt hela dagen och när jag skulle på alkoholen igen var det inte det lättaste. Men med lite mat i magen som Fredde och Markus tillagade gick det lite enklare. Det var en jättegod asiatisk gryta med kyckling och ris till det. Marie tog till och med hela tre gånger. Efter maten tittade vi på bröllopet och fotbollen om vart annat och vid tolv gick vi vidare till Tivoli. Det var helt packat och vi dansade som aldrig förr! Jag och Marie kom på hur man ska dansa fast man har en öl eller ett vinglas i handen. Man låter killarna låna det ett tag. Det funkar till 99%. Man ska inte ge det till Dan för han lånar ut det till någon annan.
I söndags, eller i går, åt vi frukost på ett kina-ställe kollade fotboll på eftermiddagen och åt sushi på kvällen. Jag och Marie åkte hem vid åtta och fast att jag hade hur roligt som helst i Hbg så var det ändå skönt att komma hem. Jag såg slutet på fotbollen och sedan somnade jag pladask.
Det kommer inga biler nu, för jag och kameran är på olika ställen, men om någon dag så fixar jag det!!!
Och förresten, snart är det midsommar. Jag tycker om midsommar!

Va fan!

Precis när jag vaknar så börjar det regna. Kan jag ha mer otur? Jag hade tänkt gå ut och springa om någon timma, så jag hoppas det slutar regna snart!
I natt jobbar jag min sista natt innan jag är ledig. Det kommer kännas konstigt att inte vara på jobbet nu när jag har jobbat så mycket. Men det lär nog dröja några dagar innan jag saknar det. I går när jag jobbade hade vi igång tre maskiner när vi tog över. Vi var tre som jobbade så vi tänkte att det var perfekt, något att göra hela kvällen. Men en efter en krånglade maskinerna och vi var tvungna att stänga av två av dem. Den tredje blev kvar runt halv två så när den var stängd hade vi inget att göra. Vi tog lååånga raster och lyssnade på bra house-musik, men tiden gick inte snabbt. Jag hoppas det finns mer att göra idag så tiden går lite snabbare.
Ha en bra dag!!!

Ludvig älskar sommaren, det gör jag med!

Idag är det måndag, det känns mer som torsdag. Kan bero på att jag har två dagar kvar att jobba innan jag håller helg! Det ska bli riktigt skönt att vara ledig i fem dagar. På min lediga tid ska jag på bio med Sara, dricka Hof på Swensons, kolla fotboll och festa loss som aldrig förr!
Jag var ute och sprang idag. Det var mycket varmare än vad det var igår och jag tror faktiskt att sommaren är runt hörnet. Jag behöver ju sol så jag inte blir bländande vit. Men det krävs nog några veckor till med regn innan det händer, puh!

Ludvig är så kelig!

Restaurang-vecka!

Ikväll ska jag ut och äta med tjejerna. Vi hade tänkt prova Swensons idag och se om det bra i år igen. Det här är min enda ledig dag fram till onsdag så jag har fredag idag! Det blir vin, öl och en massa prat med gänget. Vi börjar med en fördrink hemma hos mig klockan sju!
Jag har äntligen köpt nya byxor, vad tycks?

Sol och jobb

Det var ett tag sedan jag skrev här... Just nu är det så tråkigt att blogga så därför gör jag helt enkelt inte det. Snart ska jag iväg till jobbet. En superfin lördagskväll och alla mina kompisar grillar i Helsingborg i kväll. Men så kan det vara ibland, orättvist...
När jag solade för några dagar sedan, blev uttråkad som vanligt!
RSS 2.0