Ensam hemma

Nu har mina föräldrar åkt till Spanien. Innan jagf vaknade, fem i morse, begav de sig till flyplatsen. De ska vara borta i en vecka och under den tiden tar jag hand om katterna, fåglarna och huset. Jag får inte ha fest, men jag ska ändå ha lite kompis här på fredag. Det kan nog bli kul! Annars har jag inte så mycket planer för veckan. Jag ska träna ikväll och jobba på lördag. Utöver det så ska jag ta det lugnt och umgås med kompisar. Jag kommer att bli sällskapssjuk av att vara ensam hemma, så mina kompisar får komma och göra mig sällskap!

"Job hunt"

Då var det måndag igen. Det känns inte riktigt som en vardag nu när jag inte har ett riktigt jobb. Men för att jag skulle komma upp ur sängen idag vid en hyfsad tid så skulle jag och mamma träna klockan nio, men efter jag ätit frukost klockan åtta och skulle börja ta på mig sa mamma att passet var fullt. Då gjorde jag det enda vettiga och gick och la mig igen. Jag sov tills mamma väckte mig halv tolv för att det var någon som ringde till mig. Jag förstår inte hur jag kan sova så länge. Jag har aldrig kunnat göra det innan! Jag kanske är inne i en "växtperiod". Jag hoppas innerligt att jag inte är det, behöver inte bli längre nu.
Dagens planer är: Vinprovning på mitt nya jobb 16-17, dansa 19.30-20.30, ringa Nolato och höra om jobb och söka lite andra jobb, om det finns några. Jag har alltså lite saker för mig.

RSS 2.0