I Anneli

Goder kväll. Jag har precis upptäckt SVT's roligaste serie i höst. I Anneli heter den. Kan inte sluta skratta, så det är ett måste för er att se!
Jag har precis blivit klar med min första Assessment. Ska låta den vila en dag och läsa igenom det i morgon för att se om jag vill göra några ändringar, men det känns jäkligt bra!
I morgon jobbar jag hos tvillingar! Ska bli trevligt med lite gulligull med två små flickor. Får kanske ta dem på en promenad på Portobello road eller något. De börjar bli stora nu så de måste ut och se världen ;)
På kvällen ska jag och Isabelle, vem annars, på skoldisko igen! Den här gången är det Halloween som firas. Jag ska ta det ganska lugnt eftersom jag har skola dagen efter och för att DAVID KOMMER!
Nu sitter jag men nytvättat hår, rakade ben och ska måla naglarna snart. Allt för att vara fin för min kära.
Idag är jag riktigt glad. Det har varit en bra dag! Har hunnit vara i skolan, träna,( sprang 3 km!!!), lagat god mat, ätit god mat, skrivit min Assessment, skrivit min Blog, (en annan blog för ett ämne i skolan), duschat och kollat på ett avsnitt av I Anneli. Nu ska jag snart kolla på How I met your mother och sen är det dags för mig att sova. Hoppas du också haft en bra dag ;)

God morgon!

Nu ska jag snart iväg till skolan! Har en ganska fullspäckad dag. Har två lektioner med en timma emellan och då ska jag förbereda en presentation med min grupp! Efter sista lektionen ska jag och Isabelle träna. Jag försöker att gå till gymmet fyra gånger i veckan, men hittills har jag bara hunnit två gånger. Jag hoppas att jag får mer tid lite längre fram för jag mår bra när jag tränar! Får mer energi och sover bättre på natten.
Om två dagar kommer David och hälsar på igen! Det ska bli riktigt skönt att ha honom här igen. Jag har köpt italienska masker som vi ska ha på Halloween på lördag. Det blir lite maskeradtema för mig och mina kompisar. Det kommer säkert att bli en lyckad kväll!
Förresten, nu tycker jag att färdigmaten har gått över gränsen. Vem fan köper färdig potatismos? Ok om man köper pulver, men helt färdig? Vad håller vårt samhälle på med? Laga er egen mat!!!!

Nananana nananana Batman!

Idag har jag jobbat med Madeleine och Michelle hela dagen! De är så söta, helt underbara! Sitter och gosar med dem så mycket som det går. De var lite lösa i magen idag så jag fick bajs på mig men det får man väl ta! Efter man har passar barn är det inget som är äckligt längre.
Imorgon har jag en busy dag. Jag har skola mellan nio och tolv och sen ska jag och Isabelle plugga tillsammans några timmar innan vi drar till gymmet och till sist har jag körträning! KJag har äntligen hittat skolans kör och det ska bli så roligt att börja sjunga igen. Äntligen har min vardag börjat att ta form, det känns så skönt att ha lite saker inplanerade. Veckan går mycket snabbare då!
Nu är det bara åtta dagar tills David kommer. Det är halloween när han är här och vi måste klä ut oss. Har du något förslag?

Recap!

Har inte skrivit på ett väldigt bra tag, så det är väl dags för en genomgång av vad som hänt de senaste veckorna!
David var här förr-förra helgen och det var hur bra som helst! Vi åt gott, träffade mina kompisar, var ute och dansade och myste en hel del också! Det var min födelsedag på söndagen så på lördagen var vi ute i Angel men mina kompisar. Det var en väldigt lyckad kväll!
På fredagen var jag och David i Camden och käkade på ett kubanskt ställe och sen dansade vi lite där innan vi drog hem ganska tidigt. På söndagen åt vi sushi, hur mycket som helst, och sen åkte vi till Fulham för att träffa Liz och hennes kille Jay. Det var kul att komma tillbaka till Fulham. Har så många minnen där ifrån!
På måndagen åkte David hem och jag återgick till att vara ensam... Det var riktigt jobbigt att se honom åka!
Resten av veckan flöt på som vanligt. Skola, jobb och utgång i fredags. De var "freshers-night" på skolans pub så jag och Isabelle hade fördrinkar hemma hos henne och sedan stack vi dit och dansade resten av kvällen.
På lördagen satt jag hemma och kollade på X-factor och åt sushi. Skönt att bara vara hemma! I söndags stannade jag inne mest hela dagen. Tog en promenad framåt kvällen, det börjar verkligen bli kallt nu! Måste nog börja använda mössa och vantar nästa gång jag går en promenad.
I måndags var det skola igen. Vi har inte jättemycket att göra, men just nu är det faktiskt lite att göra varje dag, och det tycker jag är bra! Blir lätt försoffad om det är för lätt.
Jag har betalat skolan och så har jag gått med i skolans gym! Jag var där för första gången idag. Äntligen så har jag börjat träna igen, det var på tiden! Idag har jag också varit på Tate Modern med några tjejer från klassen. Vi ska omvandla en staty till något man kan sälja i souvenir-shoppen. Jag hade många bra idéer faktiskt. Har haft det på sistone, ska kanske bli uppfinnare...
Det är väl vad som har hänt de senaste dagarna. En väldigt snabb genomgång, men jag lovar att det kommer uppdateringar lite oftare från och med nu!
Fick den fina koppen av mamma och pappa när jag fyllde år. Älskar den!

One

Jag tänkte bara blogga lite snabbt innan jag ska till skolan. Jag har två lektioner idag och när jag slutar ska jag skynda mig iväg till Notting Hill för att passa Michelle och Madeleine. Jag passade dem hela dagen igår och det gick jättebra. Jag har redan börjat vänja mig vid att de är två och att de ska äta och rapas samtidigt. Det är inte så krångligt som man kan tro faktiskt. Ofta är den ena lite den andra i matning och då löser det sig själv. Det är iaf roligt att passa barn igen. Jag mår mycket bättre när jag har barn runt omkring mig. De gör mig alltid glad!
Nu är det bara en dag kvar!

Ensam och inte så stark...

Nu är det bara tre dagar tills David kommer! Äntligen! Det har varit så ensam utan honom. Jag har träffat en massa trevliga människor, två riktigt bra kompisar faktiskt. Isabelle och Marielle heter dem. Men det jag tänkte komma fram till är att utan David så är det inte detsamma. Det här har varit mycket jobbigare än jag trodde det skulle bli. Skolan har äntligen kommit igång. Innan hade jag inte mycket att göra, mycket tid att tänka på med andra ord och då blir det jobbigare. Vi pratar varje dag, men det är inte detsamma! Jag vill ha honom här så jag kan pussa på honom när jag vill... Men förhoppningsvis flyttar han hit efter jul. Det hade varit awesome! Hoppas hoppas!
Men nu kommer han som sagt snart och då ska vi ha så kul tillsammans! Vi ska ut och äta, träffa mina kompisar, shoppa och mysa så mycket det bara går! Kan det inte vara fredag idag?

Natti natti

Då var det dags för mig att lägga mig. Jag kommer nog inte att kunna somna än, eftersom jag inte gjort något vettigt idag, men jag ska lägga mig i sängen och läsa tills jag somnar. Jag lägger mig såhär tidigt för jag ska till skolan imorgon. Jag har min första lektion och det är Economics for the service sector. Det låter intressant, hoppas det är det också! Mycket hänger på läraren, men hittills har alla vi träffat verkat bra!
Sov så gott allesammans! 

Eat, pray, love!

Här i London har det regnat hela helgen. Det regnar fortfarande. Igår när jag och Liz skulle hem från Angel var det nästan översvämning. Det är tur att vi är långa, annars hade vi haft vatten upp till midjan. Vi var alltså i Angel igår. Först åt vi på en japansk restaurang och sedan gick vi på bio. Maten var så jäkla god! Sushi till förrätt och kyckling i någon god currysås med ris till varmrätt. Vi var proppmätta när vi gick där ifrån. Efter maten så gick vi på bio. Vi var båda sugna på lite lösgodis och det enda stället man kan köpa det i England är på bion. Så vi slog två flugor i en smäll och såg på Eat, pray, love med Julia Roberts och hör och häpna Tuva Novotny. Det var en riktigt bra film och från våra VIP-platser så satt vi riktigt bekvämt också.
I veckan har jag ett fullspäckat schema, yeah! Det blir skola, träning, barnapssning och sen på fredag kommer David och då får jag fullt upp med att visa honom Londons bästa sidor! Något tips på vart jag ska ta honom?

Randig både på längden och på brädden

Nu måste jag erkänna. Jag är lite påverkad när jag skriver detta inlägg. Men just nu har jag ingen lust att skriva och allt är ju lite roligare när man har druckit! Jag har varit i skolan idag. Vi hade någon introduction, igen. Jag träffade Isabelle igen, en svensk tjej som är jättetrevlig, och Marielle, en tjej från Estland som också är helskön! Vi tog några drinkar efter skolan och om en timma ska vi mötas upp för att gå på skolpuben. Där är ett back to school-party som vi ska attend. Jag är ledsen, men min svenska är faktiskt så dålig som den verkar. Har redan svårt att hitta de svenska orden. Och när jag skriver så tänker jag ofta på engelska och översätter till svenska. Det är därför det ibland bli fel.
Om exakt en vecka så är David här! Det ska bli så kul att äntligen få ha honom nära mig. Två veckor har gått alldeles för långsamt, de känns som en evighet. Men om en vecka får jag pussa på honom så mycket jag vill!
Idag har det regnat HELA dagen. Jag är ganska så avundsjuk på mina föräldrar som är på kryssning i Medelhavet. Jag har inte höst något ifrån dem så antagligen har dem det underbart! Jag vill också! När jag är lika gammal så kommer jag också att åka runt jorden, om och om igen! Man får ta vara på tiden man har!
Nu ska jag snart ut! Såhär ser jag ut idag!
RSS 2.0