Sweden, here we come!

Nu har jag och David bestämt oss, vi flyttar tillbaka till Sverige när jag är klar med skolan. Det kanske kommer som ett oväntat besked, men det känns helt rätt för oss! Jag har varit i London i fyra år och David i tre, och vi känner att vi är klara med London, för nu. Vem vet, vi kanske kommer tillbaka?
 
Beslutet om Sverige kom efter vi blev uppsagda från vår lägenhet för att ägaren ska flytta tillbaka in. Vi var tvungna att flytta den 24:e juni och eftersom jag då är klar med skolan är vi inte "fast" någonstans. Vi bestämde oss för Sverige för att bo lite billigare och spara pengar för det vi verkligen vill göra i framtiden. Det var ett ganska så svårt beslut, men för mig kädes det hela tiden helt rätt. Jag är trött på London och jag trivs inte i en storstad längre. Vi utnyttjar inte det London har att erbjuda men betalar en hög hyra för boende i dålig standard. Sverige passar oss bättre just nu och därför har vi valt att flytta tillbaka. Vi har nog bestämt oss för att bo i Malmö, men vi börjar med en sommar hos våra föräldrar för att leta jobb och lägenhet. Förhoppningsvis går flyttlasset den 14:e juni!
 
Nicco & Nicco

Varma vindar

Idag kom våren äntligen till London, och den här gången är jag säker på det! Det har blåst en hel del idag men vindarna är varma fast att solen inte tittar fram. Jag blev för varm i en tunn vårjacka och sjal så jag var tvungen att ta av mig sjalen. Nu väntar vi bara på att grönskan ska slå ut och att flugorna ska vakna till liv.

Tuesday morning

Nu är äntligen våren här! Jag vet att jag har varit tjatig, men solen är väldigt viktig för mig och den extra energin jag får är vital. 
 
Igår hade jag en presentation i skolan och det gick rikigt bra! Inför en presentation går jag och spänner mig några dagar innan, så det var skönt att äntligen få komma till kritan! Presentationen handlade om mig, mina egenskaper och min karriär. Enligt ansiktsuttryck och skratt verkade presentationen gå hem hos publiken och föreläsaren. Tårtan, som var pricken över i:et, var väldigt uppskattad. 
 
Idag forsätter veckan med skola och plugg. Det blir ett gruppmöte i efermiddag där vi kommer att fortsätta med att sammanställa en "pitch" eller presentation som ska hållas om några veckor. Vi ska försöka få sponsorer till ett event, GB Row Race, och det är därför viktigt att vara väldigt förberedda och insatta i både företetaget och eventet.
Ludvig i påskas, han blir större för varje gång jag ser honom... 
 
Swedish Delight's första sålda tårta. 
 

Jag ser det snöar!

 
Fan jävla skit vinter!! När ska våren komma? Ända sedan jag flyttade till London har köld och snö rekord slagits år efter år.

Jag har precis kommit hem från en trevligt påsk-helg i Sverige, där vädret var bättre än i London.

Det var en trevlig påsk med mycket morfar-tid och Bella-mys.



 
Mormor och morfar på deras bröllopsdag
 
 
Söta Bella på promenad
 

Jag och Bella 
 
 
Farmor och farfar på deras bröllopsdag 
 
 
Färga ägg, påsk-tradition! Detta år utan blad och grönt tack vare vårens försening... 
RSS 2.0