Första skoldagen!

Ja, idag har jag min första "träff" med klassen. Jag antar att vi kommer få träffa lärare, gå igenom scheman ochlära oss mer om utbildningen. Det ska bli kul och se vad det är för folk som jag kommer att gå med, och hur många vi är! Jag vet ingenting så jag hoppas att bli lite visare efter dagens slut. Wish me luck, again!

Spice Girls reunion tour!

Det var så kul i lördags när vi var ute! Först träffade jag en familj som jag ska jobba för en gång i veckan. De har tvillingtjejer som är fyra månader gamla och jättesöta! Jag ska dit idag för första gången och jobba. Efter jag varit och hälsat på där träffade jag Liz på Westfields. Det är verkligen hur fint som helst och när vi var där var det en massa saker som hände. Bla satt några kända personer och signade en parfym. Jag och Liz kände inte igen dom så vi frågade vakten som stod där och han svarade Sugababes. Pinsamt... Sugababes är Engands största tjejband.
Det var också modevisning och bilutställning. Mycket att titta på alltså.
På kvällen åkte vi till Barnes och hem till Stacey för att förfesta. Hon hade gjort tacos och vi hade Pimms med oss. Vi åt, drack och kollade på X-factor. Det var verkligen jättetrevligt. Efter vi druckit en del fick vi den utmärkta idéen att klä ut oss till Spice Girl. Jag var Mel C, Liz var Mel B och de andra tre tjejerna var de kvarstående. Tack och lov tog vi på oss vanliga kläder när vi gick ut... Vi gick ut och dansade i Putney på några olika ställen. Det var en riktigt lyckad kväll!
Idag ska jag jobba klockan ett! Passa tvillingar för första gången! Det kommer säkert att gå bra!
Imorgon ska jag till skolan för mina första två lektioner. Wiho!!! Äntligen börjar det!

Night out with Em!

Igår var första gången jag var ute och festade sen jag kom till London. Det var en riktigt lyckad kväll och jag mår som jag förtjänar idag. Vi var på ett ställe vid Old Street som hade livemusik. Varje låt var det en ny person som sjöng och det var bland de bästa rösterna jag hört live i hela mitt liv. Om de inte blir signade måste det vara något fel på musikbranschen. Simon Cowell borde gå dit någon gång och lyssna, han hade verkligen gillat det!
Idag har jag inte gjort mycket. Jag har koncentrerat mig på att äta och dricka. Det har gått hyfsat bra.Knäckebröd är bästa fyllematen så jag åt fem till frukost. Sen åt jag en korv med bröd och senap och ketchup som jag köpte på IKEA när jag var där. Till kvällsmat gjorde jag pannkakor och åt fyra stycken med socker och sylt. Det var mumma!
Nu har jag varit hemma hela dagen och börjar att bli väldigt uttråkad. Jag har sett på alla nya avsnitt av mina favoritserier, och jag har duschat och gjort mig till människa igen. Vad ska jag nu göra? Funderar på att äta lite till. Vill gärna äta lite mer pannkakor. (Pannkakor är en av få maträtter som nästan är godare kalla, precis som pizza dagen efter man festat.) Men jag tror att min mage säger till just nu. Den är helt full så jag får vänta i någon timma innan jag kan proppa i mig några fler.
Imorgon är det fredag och då börjar jag skolan! Wiho! Jag känner mig som en sjuåring som ska börja ettan och lägger fram vilka kläder jag ska ha på mig kvällen innan och lägger ner pennskrinet i den nya väskan där också den nya kalendern ligger. I am as ready as I'll ever be! Nu börjar en ny fas i mitt liv. Jag blir student och det innebär fest sex dagar i veckan! Tur att jag är rutinerad!

Angel

Idag har jag inte gjort jättemycket sedan jag skrev förra inlägget. Jag gick och handlade mat och köpte en bok. Köpte boken i en Charity-affär så det kostade bara en pund, billigt! Hoppas bara den är bra nu...
Jag har lagat mat två gånger och ätit två gånger, men nu sitter jag här och blir hungrig igen... Aptiten ökar verkligen när man tränar. Jag får kanske äta en macka när jag kommer hem ikväll. För ikväll ska jag träffa Sandra. Hon är kompis med Josefin och Malin som tidigare bodde i London. Jag har träffat Sandra någon gång innan, men det var ett tag sen så det ska bli väldigt trevligt. Hon bor också i norra London precis som jag gör, äntligen någon som bor nära mig =)
Såhär ser jag ut idag:
Det röda i mitt ansikte la sig efter ett tag!

Puh!

Kom precis hem från en lång promenad som avslutades med löpning, stretching och styrkeövningar. Det är supervarmt idag! Mycket varmare än tycker jag! Sitter nu hemma och svettas som en galning, det kommer nog att ta ett tag innan jag kan duscha... Men det var så skönt att röra på mig idag! Var riktigt jobbigt innan, men nu känns det prima ballerina!

Ser ni svetten och det röda nyllet?

Kom på en rolig sak som hände idag

Eller roligt var det kanske inte.
När mamma var här köpte vi ett överfallsalarm till mig så hon skulle känna sig lite mer trygg. Jag har det i min handväska och idag på väg hem från IKEA råkade jag sätta igång det... Jag skulle ta något i min väska och då råkade sprinten att åka av. Först förstod jag inte att det var i min väska det lät, men efter ett tag förstod jag att det var min väska ljudet kom från. Försökte då desperat leta upp larmet och sprinten i väskan och efter ca en minut så var oljudet borta igen. Pinsamt, men nu vet jag att det fungerar =)

IKEA!

Jiho! Idag har jag varit på IKEA =) Hittade en massa fina, och billiga saker som jag behövde! Bla shotglas, temuggar, lådor, vispar, tallrikar, ljus och ljushållare, och massa annat till köket. Handlade och en massa god svensk mat. Korv med bröd och senap fick jag såklart med mig hem! Jag åt också på IKEA. Det blev köttullar med lingon och potatis, oh så gott! Varför envisas engelsmän att ha pommes till allting? Köttbullar ska man äta med kokt potatis, inte friterad potatis förstår ni väl!?!
Nu börjar jag känna mig mer och mer hemma här. Området jag bor i är lugnt och trivsamt och människorna jag bor med verkar jättetrevliga!
Jag träffade Liz igår! Det var väldigt trevligt. Vi käkade vid Carnaby street och sedan tog vi en Pimm's i Hammersmith. Eller rättare sagt tog jag en Pimm's för Liz var så bakis att hon inte pallade att dricka ;) Jag tyckte iaf att det var underbart! Oj, vad jag har saknat den drinken. Nästa drink blir en snakebite!
Här kommer lite bilder på hur det ser ut i mitt rum!

Första dagarna

Jag och mamma kom hit, till London i torsdags kväll. Klockan åtta var vi framme vid Opal 4, Tufnell Park, mitt nya hem. Första natten fick jag inte sova i mitt eget rum eftersom de råkat missa att jag skulle komma. Väldigt segt, men just då var vi båda så trötta att vi bara ville sova. Nästa dag fick jag mitt rum på morgonen och sedan gick jag och mamma ut för att handla hem alla saker som behövdes till rummet. (Rummet är förresten väldigt fint och köket lika så. Ni ska få se bilder snart!) Vi åkte först in till stan för att fixa bank och mobil och när det var klart åkte vi vidare till Hammersmith eftersom de billigaste och bästa affärerna finns där! Det fanns varken täcke, kudde eller något redskap till köket, inklusive tallrikar osv., så allt det fick vi införskaffa. Jag hämtade också lite saker som jag lämnat hos Liz när jag var och hälsade på i våras. Vägen hem från Hammesmith var lång och när vi kom hem vid åtta packade jag upp och fixade i mitt rum medan mamma lagade middag. Vi la oss ganska tidigt den kvällen. Dagen efter, igår, hade vi fortfarande lite saker att köpa så vi åkte till Camden och handlade en massa mat och sedan åkte vi vidare in till stan för att fixa det sista. Det kommer nog ta ett litet tag att vänja sig vid att bo i en storstad igen. Jag blev väldigt irriterad och snabbt trött när vi var inne vid Oxford Circus, men jag behöver iofs inte åka inte där mer än nödvändigt.
Jag trivs väldigt bra där jag bor nu. Det är relativt lugnt och ett väldigt fint område. Utsikten från köket är en "park", eller mest fotbollsplan men det kallas för park. Det spelas fotbollsmatcher där hela helgerna så jag har alltid något att kolla på när jag sitter och äter.
Nu har mamma precis åkt. (Tack och lov för att mamma följde med mig och fixade allt, det hade varit svårt utan hennes hjälp!) Jag ska fundera på vad jag ska göra idag. Jag får nog börja med en dusch så jag vaknar ordentligt!

Here I go again!

Ja, då var man här igen. Både i London och i bloggträsket. London för att jag ska börja plugga här och bloggen för att Josefin så snällt bad om det. Det är väl min uppgift att hålla er lite uppdaterade där hemma. Jag läser så gärna era bloggar och därför är det bara rättvist om ni får läsa min också. Jag kommer kanske inte uppdatera så ofta, men jag ska göra mitt bästa!
Jag skriver mer imorgon för nu ska jag och mamma äta sushi och kolla på X-factor. Lovely!
RSS 2.0