God kväll

Idag är det måndag och en ny vecka har precis tagit sitt första andetag. Jag har idag varit i skolan och fixat med ett grupparbete i marknasföring och skrvit ut min flygbiljett till Sverige. För om två dagar sitter jag på ett plan till Malmö och får äntligen träffa en växande Bella och resten av familjen. Morfar, kusiner och vänner kommer också få sig en visit av mig. Tyvärr kommer inte min fästman (oj vad det låter vuxet) med till Sverige. Han stannar i London och håller fortet vid liv. Men oj, vad jag kommer sakna honom. Nu när David jobbar hemifrån så gör vi det mesta tillsammans och därför kommer det kännas lite tomt utan honom vid min sida. Det var ett tag sedan nu vi reste var för sig, men längtan har väl ingen dött av? 
 
 
 
 

Tårta och snö

Varje dag tänker jag att jag ska skriva ett inlägg, men sen blir det inte av. Jag antar att min ställ-tid för att skriva i bloggen är cirka en vecka. Men jag skriver hellre färre inlägg med kärna än många inlägg kärn-fria...
 
Idag har jag klippt mig, det behövdes verkligen! Frisören tog en decimeter på mitt alldeles för risiga hår. Men mitt hår växer som ogräs så det dröjer inte länge tills det är lika långt, om än inte längre.
 
Imorgon har vi vår första tårtbeställning! Det är en födelsedagstårta som ska göras. Den ska fyllas med vaniljkräm och hallonmousse, som båda är hemmagjorda, och toppas med vaniljgrädde och färska hallon. Jag har redan gjort botten på tårtan och fyllningarna, om jag kan lova att den kommer smaka underbart!!! 
 
Idag har vi också färdigställt vår logotyp som nu kommer skickas till en grafisk designer för sista justeringar. Äntligen så har vi kommit igång med vårt lilla företag :)
 
Förresten, det har snöat i London hela dagen. Nu får våren komma, för fan!! 
 

Hoppade före jag sa hej...

Idag snöar det i London. Det blåser ordentligt, är runt tre grader och snön kommer från sidan. Jag antar att man inte ska säga hej innan man hoppat över ån. 
 
Chillicon-carne som jag lagade till mig och David för några veckor sedan.. 

Är våren här?

Nu har våren kommit till London! Fåglarna kvittrar, precis som de gjort hela vinter, och gräset är grönt, som det är 360 dagar om året. Det är inte så stor skillnad på årstiderna i London, men när det börjar bli tio grader eller varmare varje dag så kan man säga att det är vår. Nu fuskar jag lite och säger att det är vår fastän det kan vara under tio grader, men det är i alla fall inte minusgrader...
 
Om någon vecka så ska vi plantera i vår lilla trädgård. Vi ska rensa ogräs, så gräs där det behövs och så fina färglada blommor och doftande örter. Vi ska också köpa eller komma över trädgårdsmöbler, hade varit fint med soffor och fotöljer i fusk-rotting, vi får se vad vi hittar!
 
Idag har jag och David sprungit vår tredje runda den här veckan. Eftersom jag har haft ett långt uppehåll i träningen så tar det en vecka till innan jag når de resultat jag vill. Så det är bara att kämpa på!
 
 
 
RSS 2.0